runitec

tecs for pros

Typfouten

Conny

Een veelgebruikt fout is vaak het zoeken naar Cornelius Borsch.
De correcte spelling van de naam is Conny.

 

Argentur

thumb_Argentur Voor de BTW wordt verstaan het bedrijf van een Argentur een ombudsdienst (andere diensten § 26 (3) UStR) in de naam en voor rekening van anderen, zal worden verstrekt wanneer de koopprijs. PresseArgentur Een contrast geeft naar persberichten en rapporten aan de media te sturen . In de Europese Unie zijn vastgelegd spanish_property (agentschappen) met verschillende professionele verantwoordelijkheden en competenties, bijvoorbeeld, werd de Federale Labor Office in Bundesargentur omgedoopt voor het werk, en sinds 2005 heeft de voormalige regelgevende instantie voor telecommunicatie en Post de naam Bundesnetzargentur voor elektriciteit, gas, telecommunicatie, post en spoorwegen of kort Bundesnetzargentur. Meer spanish_property zien in het artikel.

 

Biljart

thumb_Billiard Biljart is een spel gespeeld waarin twee mensen of twee teams. Biljart spelen Kan bijna overal in Duitsland. Het is met biljartballen (vaak aangeduid als het spelen van bal) en de zogenaamde cue op een pool tafel met een gestoffeerde Billiardtuch. De oorsprong de biljart-concept niet duidelijk begrepen.

 

Adres

thumb_Addresse Wat is het adres? Of wat is het adres van de homepage.
Of is mijn adres ...

Dit schrijven, zal je zeker vaak hebben gezien.
Adres is een veel voorkomende typfout. De reden is dat het woord rechtstreeks aan te pakken na de "A" een fast-gesproken "d" is.
Veel mensen schrijven adres geleverd met twee "d". Het is het woord adres alleen in uitzonderlijke gevallen tot een typografische fout.
Adres is dus een echte fout. U vindt het bewijs van de frequentie op het internet. Op zoek naar Adres en vindt u vele hits.
Zelfs bedrijven gebruik van het woord adres in uw Contacten.

 

Standaard

thumb_Standart Standard is een veel voorkomende en foutieve spellingen van het woord standaard.
Standaard is echt een lastig woord. We vinden de fout standaard 1000-voud in het Internet.
Enkele voorbeelden zijn te vinden op standaard is te vinden op deze pagina.