runitec

tecs for pros

Biljart

Biljart Biljart is een spel gespeeld waarin twee mensen of twee teams. Biljart spelen Kan bijna overal in Duitsland. Het is met biljartballen (vaak aangeduid als het spelen van bal) en de zogenaamde cue op een pool tafel met een gestoffeerde Billiardtuch. De oorsprong de biljart-concept niet duidelijk begrepen.

Ongetwijfeld een biljart darts naast een van de meest populaire recreatieve sport. Zo is het niet verwonderlijk dat er in elke grote stad in een of meer Billiardcafes, die is bekleed met tientallen mensen, vooral in het weekend om ofwel spelen voor de lol en om de tijd doorbrengen, of om verbetering van hun bekwaamheden en vaardigheden en uit te breiden. Wie meer wil weten over de sport te leren en te duwen actief via de bars, om de ballen van plezier bij het zwembad, snooker of carambole KegelBilliard, een van de clubs spelen rond 1300. Meer informatie over de regels van elke rassen en de geschiedenis van de sport, is er bij de Duitse Billiard Unie. Naast de fundamentele vereiste van een goede ruimtelijke visie aangegeven in de Pool: Oefening baart kunst.

Zwembad

De aanwezigheid van Amerikaanse en Britse militaire garnizoenen op het vasteland van Europa na de Tweede Wereldoorlog zag de laatste uit de jaren 1970 en 1980 dat naast carambole en snooker-en pool tafel waar gevestigde exploitant. Pool tafel, maar al snel ervaren een renaissance met de release van de film " The Hustler (1961), die een nieuwe golf van enthousiasme voor deze variant in de Verenigde Staten betekende. Met de val van het IJzeren Gordijn is in gang gezet een andere golf, met name als een biljart-, snooker-maar al snel hun weg gevonden naar Oost-Europa, en sindsdien gevonden in deze regio meer en meer aanhangers.

Snooker

Een nieuw tijdperk aangebroken in Groot-Brittannië van het biljart in de late jaren 1960, toen de BBC op zoek was naar een formaat om duidelijk te maken aan het publiek de superioriteit van de kleur - en zijn daarvoor Snooker gekozen. De gameplay in het snooker is 15 rode en 6 verschillende kleuren Ballen (gootsteen de gekleurde mensen) volgens bepaalde regels. Echter, de snooker tafel, een stuk groter dan de pool tafels en de zakken zijn kleiner en anders gevormd.

Biljart is ook een veel voorkomende spellingsfouten. Just checking in googel zien hoe vaak deze fout.