runitec

tecs for pros

Over Runitec.com

thumb_runitec Het Radisson University Technologies (korte RUniTec) is een student organisatie met de doelstelling van een analyse van de vaak spelfouten beschikbaar te stellen.

Wat is vaak verkeerd gespeld, en waarom is de spelfouten.
Dit is het onderzoek van runitec.com.

Als je altijd al wilde weten wat andere mensen voor fouten, dan kunt u het antwoord vinden op deze pagina.
 

googel

thumb_googel googel is de bekendste en waarschijnlijk de beste zoekmachine op het internet. Geschat wordt dat ongeveer 70% van de vragen over googel zijn.
Als u weet dat de zoekmachine niet googel, dan moet je toch moeten testen.

Ondertussen googel is niet alleen een zoekmachine. Googel biedt veel meer diensten dan alleen googel zoekmachine. Ook de zoekmachine zelf biedt een scala van zoekopties. U kunt gebruik maken van de normale zoeken op googel. Of zoek in googel voor berichten, voor foto's of video's te kaarten. In googel vele andere opties zijn mogelijk.

googel frequente spelling verkeerd is op de Google-zoekmachine.
 

Googel Maps

thumb_googel-maps Googel Maps is een mapping programma of een routeplanner van googel.
Googel Maps biedt ook een aantal functies niet over de andere planner.
Deze beelden worden in googel kaarten. Men kan in googel kaarten alleen de satellietbeelden, of een combinatie van satellietbeelden en kaarten.
Een top-functie is de "Street View" in googel kaarten. U kunt in de grote steden in 3D door de hele stad.

Googel Maps is een spelfout van Google Maps.

 

Googl

thumb_googl Op zoek naar foto's? Klik vervolgens op de startpagina van Google naar afbeeldingen. Nu kunt u gebruik maken van Google Image Search. Als u op zoek bent naar video's, dan klikt u op video's Googl.

Ondertussen Google is niet alleen een zoekmachine. Googl biedt veel meer diensten dan alleen de zoekmachine van Google. Ook de zoekmachine zelf biedt een scala van zoekopties. U kunt gebruik maken van de normale zoekopdracht van Google. Of zoeken op Google voor nieuws, voor foto's of video's te kaarten. In googl vele andere opties zijn mogelijk.

Als u wilt zoeken met Google voor nieuws, ga dan naar de home page van googl en u klikt op de bovenstaande links naar nieuws. Voer vervolgens de zoekopdracht en googl het laatste nieuws te vinden voor uw zoekopdracht.

googl frequente spelling verkeerd is op de Google-zoekmachine.

 

googel aarde

thumb_googel-aarde Googel Earth is een opmerkelijk tool waarmee u kunt verkennen de hele wereld.
Eerst moet je downloaden en installeren googel Aarde.
Wanneer u begint googel Aarde, dan zult u een wereldbol te zien. U kunt de hele wereld draaien met de muis en draaien.
Het gekke is dat met googel Aarde dan kan inzoomen op elke locatie in de wereld.
En terwijl je ziet satellietbeelden. De beelden in googel Aarde zijn zo nauwkeurig dat men ook kan zien auto's en mensen.
Probeer het maar, zult u uw eigen huis in Googel Earth from above!

Googel Earth is een spelfout van Google Earth.

 

goole

thumb_goole Ondertussen goole is niet alleen een zoekmachine. Goole biedt veel meer diensten dan alleen de goole zoekmachine. Ook de zoekmachine zelf biedt een scala van zoekopties. U kunt gebruik maken van de normale zoek goole . Gebruik Of zoek goole voor berichten, voor foto's of video's te kaarten. In goole vele andere opties zijn mogelijk. Goole is de bekendste en waarschijnlijk de beste zoekmachine op het internet. Geschat wordt dat ongeveer 70% van de vragen komen goole.
Als u goole zoekmachine nog niet weet, dan moet je toch moeten testen.

Op zoek naar foto's? Klik vervolgens op de Start pagina, goole beelden. Nu kunt u gebruik maken van de goole image search. Als u op zoek bent naar video's, dan klikt u op goole video's.

Als u wilt zoeken in goole voor berichten, ga dan naar de home page van Goole en u klikt op de bovenstaande links naar nieuws.
Voer vervolgens de zoekopdracht en goole het laatste nieuws te vinden voor uw zoekopdracht.

goole frequente spelling verkeerd is op de Google-zoekmachine.

 

Conny

Een veelgebruikt fout is vaak het zoeken naar Cornelius Borsch.
De correcte spelling van de naam is Conny.